Asociaţia de prietenie
                                   "Ille et Vilaine - Sibiu"

Facebook

Centre de vacanta
cursuri de limba franceza


Studio de traducere simultană

vezi ARHIVA

"Impresii şi improvizaţii fotografice"….


I N V I T A T I E

Asociatia de prietenie « Ille et Vilaine – Sibiu » va invita la
vernisajul expozitiei de fotografii

"Impresii si improvizatii fotografice"

realizata de Teodora Ureche

TeodoraUreche.jpg

Teodora Ureche s-a nascut si a copilarit in Sibiu « intr-o familie perfecta ». La 20 de ani a plecat in vacanta in Belgia unde a realizat ca e "locul" la care a visat mereu, iar sansa de a putea urma cursuri de fotografie, ceea ce a pasionat-o mereu, i-a confirmat ca trebuie sa faca ceea ce-si doreste. In prezent traieste la Bruxelles si e studenta in anul III la Universitatea Libera de la Bruxelles, filiera tehnica cu finalitate in Fotografie.

Teodora afirma ca nu are o tehnica anume. Face multe stiluri de poze, atat numeric cat si analogic, spontane sau gandite. Nu conteaza locul sau ora, cand o fascineaza ceva, se opreste, fotografiaza si incearca sa scoata in evidenta ceea ce a atras-o, folosind metoda care crede ca e cea mai potrivita.
 
Pentru aceasta expozitie a lucrat doar in numeric, combinand mai multe stiluri de imagini: realiste sau mai putin, portrete, peisage, imagini prelucrate si retusate puternic sau deloc, deoarece ii place mult sa se joace si sa  imbine culorile. Cu toate acestea incearca sa faca in asa fel incat sa existe o fluiditate intre ele, sa încânte ochiul.

Vernisajul expozitiei va avea loc in data de 3 mai 2010 la ora 17, 30
la Casa Ille et Vilaine din str. Konrad Haas, nr. 14.

pagina principală / sus

 
 

Parteneri:

cons jud sb conseil general 35 S35R ch35 Ambasada Frantei Gites 35 ATRT Casa Corpului DidacticLangue communication Bienvenue a la ferme centras FDSC AJTS GAL PM GAL Hartibaciu GAL Tara Oltului Caprimed Prefectura SB DADR DADR

Acasă / Despre Noi / Programe / Rețele / Servicii / Parteneri / Glosar / Arhivă / Contact

Copyright 2009 Asociatia de prietenie Ille et Vilaine - Sibiu
Created by Image Art & Bio