Asociaţia de prietenie
                                   "Ille et Vilaine - Sibiu"

Facebook

Centre de vacanta
cursuri de limba franceza


Studio de traducere simultană

vezi ARHIVA

"Camera Agricolă din Ille et Vilaine, Franţa la Sibiu"….


In perioada 12 - 14 mai 2010 doi reprezentanti ai Camerei de agricultura din Ille et Vilaine, Dl Joseph Menard, presedinte si Dna Catherine Dupont, director adjunct, vor fi oaspetii judetului Sibiu.

Aceasta vizita se inscrie in seria actiunilor prevazute intr-un proiect de cooperare descentralizata conceput de Camera de agricultura si Consiliul General din Ille et Vilaine in parteneriat cu Consiliul Judetean Sibiu si Asociatia „Ille et Vilaine - Sibiu”.

Obiectivul vizitei a fost stabilit in perioada in care se astepta o lege a camerelor agricole si viza cunoasterea sistemelor de organizare agricola din cele doua tari si identificarea unor noi piste de cooperare in acest domeniu, intre judetul Sibiu si departamentul Ille et Vilaine.

Ne-am gandit sa fructificam cele trei zile de prezenta in judet a partenerilor francezi prin trei momente principale, marcate de intalniri cu factori responsabili cu dezvoltarea agricola si rurala la nivel judetean, cu reprezentanti ai GALurilor si, nu in ultimul rand, cu agricultori.

In linii mari programul va cuprinde:

Marti 11 mai - intalniri la Bucuresti cu Dl. Pierre Schwartz, consilier pentru cooperare agricola al Ambasadei Frantei, Dl. Gilles Datchary, consilier pe langa Ministerul roman al agriculturii si Dl. Adrian Radulescu, secretar de stat in MADR

Miercuri 12 mai - va fi o zi de intalniri la Sibiu, la Consiliul judetean cu structurile administrative implicate in dezvoltare agricola si rurala, cu reprezentantii GAL-urilor si cu reprezentanti ai agricultorilor din Marginimea Sibiului.

Joi 13 mai – vor avea loc vizite la ferme si intalniri cu membrii GAL si cu agricultori din partea de nord a judetului, la Medis si Nemsa.

Vineri 14 mai - in aceeai formula ca in ziua precedenta, intalnirile vor avea loc in partea de sud a judetului la Avrig.


Imagini din programul vizitei


La adresa:
http://www.apivs.ro/indexgada.php?pag=camera_agricola%20Fr_Po
se afla o prezentare comparativa a camerelor agricole din Franta si Polonia

Veti gasi de asemenea la adresa:
http://www.apivs.ro/indexgada.php?pag=servici
informatii despre serviciile care stau la dispozitia agricultorilor in Ille et Vilaine.

 

înapoi / sus

 

Parteneri:

cons jud sb conseil general 35 S35R ch35 Ambasada Frantei Gites 35 ATRT Casa Corpului DidacticLangue communication Bienvenue a la ferme centras FDSC AJTS GAL PM GAL Hartibaciu GAL Tara Oltului Caprimed Prefectura SB DADR DADR

Acasă / Despre Noi / Programe / Rețele / Servicii / Parteneri / Glosar / Arhivă / Contact

Copyright 2009 Asociatia de prietenie Ille et Vilaine - Sibiu
Created by Image Art & Bio