Asociaţia de prietenie
                                   "Ille et Vilaine - Sibiu"

Facebook

Centre de vacanta
cursuri de limba franceza


Studio de traducere simultană

vezi ARHIVA

Seminar regional mountain.TRIP ...


www.mountaintrip.eu

• imagini

• broşuri

Bucate din Carpați: de la ferma ta pe masa fiecăruia!
Carpathian Fine Food: from your farm to everyone’s table
9‐10 Iunie 2011, Domeniul Daneş Dracula, Sighişoara

Ce este mountain.TRIP?

Scopul principal al proiectului mountain.TRIP este acela de a furniza utilizatorilor finali şi practicienilor, informații provenite din cercetare, în forme uşor accesibile şi de înțeles. Aceste informații sunt relevante dezvoltării durabile în regiunile de munte. Seminarul are rol de informare şi va fi completat de un set de broşuri pe tema produselor agro‐alimentare montane de calitate din regiune. Informațiile din cercetare prezentate în cadrul seminarului se bazează pe rezultatele proiectul EuroMARC.

Ce urmăreşte acest seminar?

o Să furnizeze recomandări cheie şi exemple de bune practici în legătură cu producerea, procesarea şi desfacerea produselor de munte.
o Să creeze o imagine pozitivă produselor de munte şi să inspire viitoarele acțiuni ale participanților prin intermediul unui eveniment atractiv şi agreabil.
o Să furnizeze intermediarilor (ex. ONG‐uri şi servicii de consultanță) un model tip de organizare a unui asemenea eveniment.
o Să obțină din partea participanților o evaluare a broşurilor prezentate, în scopul îmbunătățirii lor pentru utilizările viitoare!

De asemenea seminarul îşi propune să obțină un aport de informații precum şi o evaluare din partea dumneavoastră. Ulterior, rezultatele seminarului şi broşurile revizuite vor fi făcute disponibile la: www.mountaintrip.eu


înapoi / sus

 

Parteneri:

cons jud sb conseil general 35 S35R ch35 Ambasada Frantei Gites 35 ATRT Casa Corpului DidacticLangue communication Bienvenue a la ferme centras FDSC AJTS GAL PM GAL Hartibaciu GAL Tara Oltului Caprimed Prefectura SB DADR DADR

Acasă / Despre Noi / Programe / Rețele / Servicii / Parteneri / Glosar / Arhivă / Contact

Copyright 2009 Asociatia de prietenie Ille et Vilaine - Sibiu
Created by Image Art & Bio